AMY&PINK

 

Designed by Vernantinfo
Powered by Pearllike

Schrijf u nu in voor de kuurweken!

Als wetenschappers erachter komen dat iets beter werkt tegen griep dan vaccins, zou je verwachten dat ze het bekend maken, toch? Want gaat het niet om het beschermen van kinderen en volwassenen tegen de griep?

Een medische test, geleid door Mitsuyoshi Urashima en uitgevoerd door het Departement van Moleculaire Epidemiologie van de Jikei University School of Medicine in Tokio, heeft uitgewezen dat vitamine D extreem efficiënt is in het voorkomen van griepinfecties bij kinderen.

Bij de test is gekeken naar een willekeurige, placebo-gecontroleerde populatie van 334 kinderen, waarvan de helft 1.200 IE (Internationale Eenheid) aan vitamine D3 per dag kreeg voorgeschoteld. Kortom, het ging om een nauwkeurige test, waarbij de gouden standaard methode is gehanteerd.

31 van de 167 kinderen in de placebo-groep kregen griep gedurende de vier maanden durende studie. Slechts 18 van de 168 kinderen in de vitamine D-groep kregen griep. Dit betekent dat vitamine D verantwoordelijk was voor een absolutie reductie van circa acht procent. Griepvaccins behalen slechts een reductie van één procent volgens het laatste wetenschappelijke bewijs.

Bron: nieuwsbrief oktober 2010 – De Hoogste Tijd

Leave a Reply