AMY&PINK

 

Designed by Vernantinfo
Powered by Pearllike

Schrijf u nu in voor de kuurweken!

Werkwijze

Voorafgaand aan een eerste consult krijgt u doorgaans een vragenlijst toegestuurd, als voorbereiding op ons eerste contact.  Bij een eerste bezoek vindt een intake gesprek plaats waarbij via een anamnese afname o.a. aan de orde komen: de klacht(en), ziektegeschiedenis, voeding- en leefgewoonten, verloop van de spijsvertering, tractus anamnese (vragen over de verschillende orgaanstelsels), energieniveau, psychosociale en emotionele achtergronden.

Daarbij kan ik gebruik maken van de volgende natuurgeneeskundige diagnostische methoden: iriscopie, tongdiagnose, geboortehoroscoop, gelaatsdiagnostiek, constitutiebepaling, houding, rug- of voetzoolreflexzones. Als het passend is, kijk ik met een systemische blik.

Aan de hand van de bevindingen ontstaan een beeldvorming en conclusie. Van daaruit formuleer ik een behandelprincipe waarna een behandelplan, in goed overleg met u, wordt besproken. Er worden, zo nodig, vervolgafspraken gemaakt waarna evaluatie van de ingezette behandeling volgt. Zo nodig wordt u terug verwezen dan wel door verwezen naar arts/therapeut.

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering worden consulten vergoed.

Actualiteit ten aanzien van Covid-19: zie mijn pagina Leidraad Infectiepreventie Covid-19

Klachtenprocedure

Via mijn beroepsvereniging (NWP) ben ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® (Licentienummer: 709034R) en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Het is uiteraard nooit de bedoeling dat er een conflict tussen mij en jou als client ontstaat maar mocht dit toch gebeuren en het is iets waar wij samen niet uit kunnen komen dan is het mogelijk om een klacht in te dienen.

Designed by Vernantinfo
Powered by Pearllike